Eenvoudig foto’s bewerken zonder Photoshop

Eenvoudig foto’s bewerken zonder Photoshop

Eenvoudig foto’s bewerken zonder Photoshop
Wil je geen duur en ingewikkeld fotobewerkingsprogramma aanschaffen maar heeft het oude trouwe Paint veel te weinig mogelijkheden om je vooruit te helpen? Dan is het gratis Paint.NET een uitstekende oplossing.

Het programma begon als een experiment van enkele studenten die bij Microsoft stage liepen. Ze zouden het primitieve Paint de eenentwintigste eeuw proberen binnen te loodsen. Inmiddels is Paint.NET van zijn kinderziektes verlost. Versie 4.0.9 download je gratis van getpaint.net. Een Nederlandse vertaling kunt u apart downloaden in het forum van Paint.NET.

Het programma werkt soepel, beschikt over geavanceerde mogelijkheden zoals het werken met lagen en effecten, en bevat voldoende gereedschappen om de thuisgebruiker uit de slag te trekken bij het bewerken van zijn vakantie- en familiefoto’s. Bovendien ondersteunt Paint.NET een oneindig aantal herstelfuncties en is het bijzonder overzichtelijk waardoor u het snel in de vingers krijgt.

Je hebt extra ook Microsoft .NET framework 4.6 nodig maar bij installatie wordt dit automatisch geïnstalleerd indien deze nog niet op je PC staat.

Veel succes!